Slag om de Bollenstreek komt eraan

De winnaars van de Slag om de Bollenstreek 2016

Bollenstreek – De zesde editie van de Slag om de Bollenstreek staat voor de deur. Maandag 15 mei om 16.30 uur strijden ondernemers en organisaties tegen elkaar in een hilarische kennisquiz. Teams van maximaal zes spelers nemen het tegen elkaar op door breinbrekers, algemene weetjes, Bollenstreek-feiten en het befaamde rode draadspel op te lossen. Traditiegetrouw wordt gespeeld voor een goed doel. Dit jaar is dat de Stichting Present Bollenstreek. Deze stichting is een makelaar in vrijwilligerswerk en slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Teams kunnen zich nog aanmelden via deslagomdebollenstreek@gmail.com.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.