Speeltuin Weerestein zoekt vrijwilligers

Hillegom – Op Paaszaterdag opent de speeltuin het buitenspeelseizoen. Daarna is het de bedoeling dat de speeltuin iedere weekdag na schooltijd open is zodat de kinderen op een leuke en veilige plek in de wijk kunnen spelen.
De speeltuin kan echter alleen maar open als er voldoende toezicht is en dat is elk jaar weer een probleem. Ook nu is het nog niet gelukt om voor alle dagen het toezichtrooster rond te krijgen en dat houdt dus in dat de speeltuin enkele dagen per week gesloten moet blijven. Vooral voor da maandag- woensdag- en vrijdag zijn er nog te weinig vrijwilligers om de speeltuin open te stellen. Wie wil helpen kan zich aanmelden bij Diana@weerestein.nl , telefoon  06-46235776. Het gaat slechts om eens per veertien dagen voor ongeveer 2 uurtjes.
Meer informatie kunt u vinden op op www.speeltuinweerestein.nl/vrijwilligers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.