Superzaterdag voor Ter Leede

Sassenheim – De strijd tussen de nummer 1 en 2 in de hoofdklasse, Ter Leede en Spijkenisse, is gewonnen door de ploeg uit Sassenheim. Het werd in Spijkenisse 1-2 door een late goal van Vincent Ammerlaan. Vlak voor rust had Jeffrey Bok Ter Leede op voorsprong gezet. De 0-1 bleef lang op het bord, maar tien minuten voor tijd bracht Felino Jardim de stand in evenwicht. Het leek een gelijkspel te worden, maar Ammerlaan bracht daar verandering in. Omdat concurrent Achilles Veen gelijk speelde hebben Ter Leede en Achilles Veen even veel verliespunten. Tweede Paasdag speelt Achilles Veen het inhaalduel tegen Zwaluwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.