VOT roept weer op tot bezwaar bijdrage Ondernemersfonds

Teylingen – De Vrije Ondernemers Teylingen (VOT) roept ondernemers weer op om een bezwaarschrift in te dienen tegen de extra OZB-opslag voor het ondernemersfonds. De opslag van zakelijk onroerend goed wordt door de gemeente doorgesluisd naar de stichting Ondernemersfonds Teylingen die met het geld collectieve activiteiten ontplooit. De VOT heeft vorig jaar gestreden tegen de opslag, maar kreeg van de rechter te horen dat ze niet-ontvankelijk zijn. Dat wil zeggen dat ze geen direct belanghebbende zijn omdat ze als organisatie zelf geen aanslag hebben ontvangen. De VOT heeft 300 ondernemers benaderd en voor een modelbezwaarschrift gezorgd. Ook roept de VOT vrijgestelde agrariĆ«rs op hun teruggave aan te vragen bij het ondernemersfonds.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.