Wasbeek in top zwembaden

Sassenheim – Sport- en recreatie Wasbeek heeft de tweede plaats behaald in de verkiezing van ‘Beste Uitje van Nederland’ in de categorie indoor zwembaden van de provincie Zuid-Holland.

Zwembad Wasbeek kreeg het hoogst aantal stemmen en het waarderingscijfer 8.89. De vele stemmen hebben ook geleid tot de uitkomst van de vierde plaats in de Top 10 van de meest populaire zwembaden van Nederland.

Bezoekers konden van half februari tot eind maart dit jaar stemmen op hun favoriet uitje, verdeeld over acht verschillende categorieën. Daarbij werden rapportcijfers gegeven voor hygiëne, prijs-kwaliteitsverhouding, klantvriendelijkheid, parkeren/bereikbaarheid en extra service.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.