Wethouder helpt handje in de keuken

Foto Willem Krol

Noordwijk – Wethouder Marie José Fles heeft maandag het project ‘Koken met elkaar’ bezocht. Samen met Ton Donders en Aart Mulder van de Algemene Senioren Vereniging Noordwijk stak Fles de handen uit de mouwen in de keuken van het Trefpunt.

Dit initiatief van de Algemene Senioren Vereniging Noordwijk (ANSV Noordwijk) is een van de Eigen-Krachtprojecten in Noordwijk. De deelnemers bereiden samen een maaltijd voor en eten die vervolgens gezamenlijk op.

Iedere eerste maandag van de maand kunnen liefhebbers van een gezonde, goedkope en vooral gezellige maaltijd van 11.00 – 14.00 terecht in het Trefpunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.