3D-tekening over natte voeten bij Kasteel Keukenhof

Foto hoogheemraadschap van Rijnland

Lisse – Op het terrein van Kasteel Keukenhof ligt een 3D-tekening van een grote plas water die maar moeilijk wegtrekt door betegelde straten en tuinen.

De 3D-tekening is onderdeel van een ‘watertafel’: een bijeenkomst waarbij het hoogheemraadschap van Rijnland samen met bedrijven, overheden en andere organisaties werkt aan innovatieve oplossingen voor wateroverlast. Door het verwijderen van tuintegels, het plaatsen van regentonnen en groene daken kunnen mensen zelf wateroverlast helpen voorkomen.

Leven in Nederland is leven met water. Met die boodschap wil het hoogheemraadschap van Rijnland mensen in haar gebied informeren over wateroverlast als gevolg van klimaatverandering. Meer informatie staat op www.bewustlevenmetwater.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here