7 tegen 7 recreatietoernooi bij vv Noordwijk

 

Noordwijk – Bij vv Noordwijk is op vrijdagavond 19 mei een recreatievoetbaltoernooi op halve velden met 7 spelers per team.

Vv Noordwijk organiseert dit in samenwerking met de KNVB. Zeven tegen zeven voetbal op een half veld wordt steeds populairder. Veel mannen en vrouwen willen niet een wedstrijd van anderhalf uur spelen op een heel veld en kiezen voor deze aangepaste vorm van voetbal.

Op 19 mei spelen 6 teams mee. Inschrijving is inmiddels gesloten. Iedereen die interesse heeft in deze vorm van voetbal kan een kijkje komen nemen of via evenementen@vvnoordwijk.nl informatie opvragen. Bij voldoende animo is er wellicht volgend seizoen een of meerdere teams te vormen.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here