Brand bij Partycentrum De Oude Tol in Sassenheim onder controle

Sassenheim – In een garage naast Partycentrum De Oude Tol in Sassenheim heeft vanmiddag korte tijd brand gewoed. Het vuur is inmiddels geblust. Het Partycentrum is uit voorzorg ontruimd vanwege de rookontwikkeling en wordt momenteel gelucht. De brand is ontstaan doordat een buurman in zijn tuin bezig was met een onkruidbrander. Dat ging fout en een droge heg vatte vlam en vervolgens sloeg het vuur over naar de garage. De brandweer heeft dit bevestigd. Een in het Partycentrum geplande bruiloft kon door de brand niet door gaan. De eerste melding kwam rond kwart voor drie binnen en de brandweer heeft direct opgeschaald naar middelbrand. Dit in verband met de waterwinning.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in