Brandweervrijwilligers gezocht voor kazerne Lisse

Foto: 112Nederland

Lisse – Brandweer Hollands Midden is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de kazerne in Lisse. Zij worden ingezet voor alle taken van de brandweer. Zoals het blussen van branden maar ook hulp bij ongevallen en het redden van mens en dier. Van de nieuwe vrijwilligers wordt verwacht dat ze minimaal 3 dagen per week tijdens kantoortijden in Lisse beschikbaar zijn om uit te rukken bij een incident. Omdat de brandweer vaak onder zware omstandigheden werkt is een goede lichamelijke en geestelijke conditie noodzakelijk. Net als een VMBO diploma en de kandidaat moet Nederlands spreken. Mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die aan al deze eisen voldoen komen in aanmerking voor deze functie. Belangstellenden die eerst in de praktijk willen zien wat het werk inhoud kunnen deelnemen aan een oefenavond. Solliciteren als brandweervrijwilliger kan tot 30 juni via de website van de Brandweer Hollands Midden. Klik hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in