ChristenUnie: zorgen over verkeersveiligheid Nagelbrug

Voorhout – De ChristenUnie Teylingen maakt zich zorgen over de nieuwe verkeerssituatie bij de Nagelbrugrotonde in Voorhout.

Sinds medio april mogen auto’s die vanuit Voorhout naar de A44 willen niet meer linksaf de Leidsevaart op. Vanuit Noordwijk kan het verkeer niet linksaf Voorhout inrijden. Automobilisten moeten omrijden naar de rotondes bij de N206 of bij Akzo om zo het dorp in te kunnen. In de praktijk blijken veel automobilisten om te keren bij het Overbos of het sportpark. Volgens de ChristenUnie zorgen die kerende auto’s voor gevaarlijke situaties, onder meer voor fietsers. Dat deze situatie een half jaar blijft bestaan vindt de partij onacceptabel.

De ChristenUnie heeft B&W nu gevraagd om het probleem bij de provincie aan te kaarten. Ook wordt de situatie voorgelegd aan de Statenfractie van de ChristenUnie Zuid-Holland. Volgens de partij zijn er alternatieven.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here