Decos scoort goed in wedstrijd voor duurzame werkgevers

Noordwijk – Het IT-bedrijf Decos was genomineerd voor de Kroon op het Werkprijs 2017, een prijs van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid. De prijs is voor bedrijven die zich positief onderscheiden in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van werknemers. Decos zat bij de laatste vier van Nederland, maar winnaar werd Conservator Group. Decos was aangedragen door een bezoeker aan het bedrijf. Decos is bekend van papierloos werken, maar ze bieden werknemers ook een vrijwillige gezondheidscheck, stoelmassages, gezamenlijk ontbijten en ontspanning met bijvoorbeeld de Xbox of een VR-bril. Ook is er geen hiĆ«rarchie, maar is er sprake van zelfsturende teams.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here