FC Lisse promoveert naar Tweede Divisie

Foto: Orange Pictures/ Omroep West

Lisse – FC Lisse is zaterdag 27 mei gepromoveerd naar de Tweede Divisie. Lisse won met 1-4 van Harkemase Boys. De Lissese ploeg verloor dinsdag op eigen veld nog van Harkemase Boys met 1-2, maar maakte dat dus goed in de returnwedstrijd. De 0-1 werd gemaakt door Boyd Stevens. Dat was ook de ruststand. Rowdy van der Putten tekende in de tweede helft voor de 0-2. Harkemase Boys bracht de stand op 1-2 via de voet van Klaas Schotanus. Daarna ging het snel. FC Lisse invaller Murat Önal schoot de 1-3 binnen. Het was weer Rowdy van der Putten die de wedstrijd besliste door de 1-4 te maken. Daarmee is de promotie van FC Lisse naar de Tweede Divisie een feit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.