Gedicht “2030” en hyacintenfoto winnen in Lisse

Foto's Marleen Kriek

Lisse – Het gedicht “2030” van Jeanette Loos is de winnaar van de wedstrijd rond de Toekomstvisie Lisse 2030. Volgens de jury is het een prachtig gedicht zowel qua uitstraling als zeggingskracht. Peet Romijn won in de categorie foto’s met een afbeelding van een hyacintenveld.

De prijzen werden woensdag uitgereikt tijdens de opening van de pop-up store aan het Blokhuis 39. In de winkel is de tijdelijke expositie ‘Dit is Lisse’ ingericht, met een verzameling in woord en beeld uit eerdere gesprekken en wedstrijden over de toekomstvisie van het dorp.

De openingstijden van de pop-up-store: donderdag 11.00 – 20.00 uur (m.u.v Hemelvaartsdag), vrijdag 11.00 – 17.00 uur, zaterdag 10.00 – 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here