N 206 weer open na grote brand op industrieterrein Noordwijk

Noordwijk – Een grote brand bij een afvalverwerkingsbedrijf aan de Hooge Krocht heeft donderdagochtend voor afsluiting van de N206 gezorgd.

De brand ontstond in een berg papier en sloeg over op een stapel hout. De brandweer was met veel mensen en materieel aanwezig. Om de brand te bestrijden werd de hoop afval door een grijper uit elkaar getrokken. Politie Katwijk meldde op Instagram dat de brand mogelijk is aangestoken.

Het bedrijf ligt bijna naast de N206. Deze weg werd vanwege de hevige rookontwikkeling afgesloten. De brand leidde in de ochtendspits en ver daarna tot grote verkeersoverlast. Uiteindelijk werd het sein ‘brand meester’ gegeven even na 16.00 uur en werd ook de N206 weer open gesteld.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here