Meedenkers speeleiland moeten nog even geduld hebben

Noordwijk – Met de start van de bouw van Duineveld, naast zwembad BinnenZee, wordt ook begonnen met de voorbereidende werkzaamheden voor een park en een speeleiland in het wijkje. Het zal echter nog wel even duren voordat er meegedacht kan worden. Dat antwoorden B&W op vragen die Lijst Salman Noordwijk Zelfstandig stelde over het onderwerp.

Uiterlijk vier jaar na het slaan van de eerste paal van Duineveld moet zowel het landschapspark als het speeleiland klaar zijn, zo is afgesproken. Binnenkort wordt de procedure gestart om het bestemmingsplan te wijzigen, zodat park en eiland daar kunnen worden aangelegd.

Dan kunnen de Noordwijkers meedenken over de inrichting van het speeleiland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here