Mislukte plofkraak in Lisse

Lisse – Een pinautomaat aan de Nassaustraat is doelwit geweest van een plofkraak. Getuigen belden zondag om 4.30 uur de politie in verband met verdachte omstandigheden bij de pinautomaat. Twee mannen op een scooter reden weg bij het zien van de getuigen. Het apparaat raakte beschadigd. De politie zoekt getuigen. Agenten zetten de omgeving rond de pinautomaat af vanwege het onderzoek. Toen agenten in de omgeving uitkeken naar de twee en de scooter, zagen zij vanuit de Tulpstraat een scooter met een man aan komen rijden. Toen de bestuurder de agenten zag, sprong hij van de scooter en rende hij weg in de richting van de Grachtweg. In de omgeving troffen agenten de verdachten niet meer aan. De scooter bleek eerder deze week gestolen te zijn in Lisse. Agenten namen de scooter in beslag. Onduidelijk is of deze scooter iets met de poging plofkraak te maken heeft. Uit onderzoek aan de pinautomaat bleek het te gaan om voorbereidingshandelingen voor een plofkraak. (Foto: 112bollenstreek)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here