Nacompetitie opeens ver weg voor SJC

Noordwijk – Een weekendje Meppel heeft SJC geen goed gedaan. De zwartwitten verloren met 2-0 van MSC. Door de overige resultaten lijkt SJC de nacompetitie verspeeld te hebben. De derde periode is waarschijnlijk voor De Meern. Dat is zeker als deze ploeg de laatste competitiewedstrijd volgende week thuis wint. Een derde plek in de competitie geeft ook recht op nacompetitie, maar daar staat Hollandia. SJC heeft volgende week in de laatste competitieronde twee kansen op nacompetitie. Het moet zelf winnen van Silvolde. Als Hollandia thuis gelijkspeelt of verliest is SJC derde in de competitie en neemt het de periodetitel van kampioen ADO’20 over. Als De Meern verliest, pakt SJC de derde periodetitel. De ploeg heeft het dus niet meer in eigen hand. (Foto: Johanna Wever)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here