Nieuwbouw oude postkantoor blijkt nog stevig discussiepunt

Noordwijk – De bouw van appartementen op de plek waar nu het voormalige postkantoor staat aan de Boekerslootlaan is nog geen gelopen race. Omwonenden hebben stevige bezwaren en ook diverse politieke partijen zien het plan niet zitten. Dat bleek dinsdag tijdens een commissievergadering. Parkeren, grootte en hoogte van het pand blijven een discussie. De politiek moest beslissen over een verklaring van geen bezwaar op basis van een lijst met ingediende bezwaren met reacties van de gemeente. De gemeentelijke uitleg kon meerdere partijen niet bekoren. Ze vinden eigenlijk dat ontwikkelaar en omwonenden opnieuw met elkaar om de tafel moeten. Het wordt donderdagavond tijdens de raadsvergadering opnieuw besproken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here