Noordwijk strandt na verlenging in nacompetitie

Noordwijk – Noordwijk en DOVO maakten er dinsdag in de nacompetitie een thriller van. De wedstrijd werd pas beslist in de verlenging. Thuis had Noordwijk met 2-3 verloren dus winst was noodzakelijk. De benodigde treffer kwam in de 78e minuut van Emiel Wendt. Noordwijk ontsnapte aan een tegentreffer in de blessuretijd met een bal op de paal van DOVO. De stand van 0-1 betekende een verlenging, want doelsaldo telt in de nacompetitie en dat was gelijk. DOVO kwam na 9 minuten op 1-1 door Joshua Patrick. Ondanks een belegering op het doel van DOVO kwam er geen Noordwijkse goal. Jeffrey Arends maakte wel de 2-1 en zelfs de 3-1 en besliste het duel. Noordwijk speelt volgend seizoen weer in de hoofdklasse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in