Prachtig seizoen SJC ten einde

Noordwijk – SJC heeft de tweede wedstrijd in de nacompetitie tegen Quick met 4-1 verloren. De eerste wedstrijd eindigde donderdag in 1-1. Quick kwam in Den Haag na 20 minuten op voorsprong door een goal van Rachid Bouyaouzan. Acht minuten later werd het 2-0 door een benutte strafschop van Kai van Hese. SJC maakte kort daarna de aansluitingstreffer. Stef van der Zalm was de doelpuntenmaker. Nog voor rust werd het echter 3-1 door Can Memisoglu. Tien minuten voor het eindsignaal was het definitief gedaan. Nabil Hadui scoorde de 4-1. Met het verlies komt er een einde aan het allereerste seizoen in de hoofdklasse voor SJC. De ploeg debuteerde voortreffelijk en eindigde in de reguliere competitie op een derde plek. (Foto’s: Johanna Wever)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here