Proefperiode sociale teams Voorhout en Warmond verlengd

Foto: Sociaal Team Voorhout

Teylingen – De Proefperiode van de sociale teams Voorhout en Warmond wordt verlengd tot het einde van 2017. Sinds een jaar zijn ze actief om inwoners te ondersteunen op het gebied van zorg en welzijn.

Tot nu toe zijn in totaal 91 inwoners van Voorhout en Warmond door het sociaal team geholpen. Wegens succes is de proefperiode daarom verlengd. De sociale teams helpen bijvoorbeeld bij het op orde brengen van financiën, het regelen van ondersteuning voor mantelzorgers en ze bieden een luisterend oor voor mensen die zich eenzaam voelen, bij verlies of rouw.

De sociale teams zijn bereikbaar via het telefoonnummer van de gemeente, 14 0252. Vraag vervolgens naar het sociaal team van  Voorhout of Warmond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here