Thomas Steenvoorden neemt Foto van Kampen over

Noordwijk – Thomas Steenvoorden neemt per 1 juni “Foto van Kampen” over.

Eigenaar Peter van Kampen bereikte de pensioengerechtigde leeftijd en was al enige tijd op zoek naar “een jonge hond” om het familiebedrijf dat al ruim 100 jaar bestaat over te nemen. Die vond hij in Thomas Steenvoorden.¬†Fotografie is al jaren Steenvoordens passie naast zijn werk als grafisch vormgever bij Buro Binnen. Beide bedrijven blijven naast elkaar bestaan maar moeten elkaar versterken door samenwerking.

Naast alles op het gebied van fotografie en film komt in de winkel aan de Keuvel een design & printshop, waar klanten zelf met professionele apparatuur en software aan de slag kunnen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here