Tulpenrallye finisht in Noordwijk

Foto's Tiny van der Zwan

Noordwijk – De Tulpenrallye zit er weer op. Zaterdag maakte de karavaan haar opwachting op de Noordwijkse Koningin Wilhelmina Boulevard.

Daar trokken alle deelnemers een sprint om zich nog eenmaal te tonen aan het publiek. Voor het klassement telde de sprint overigens niet meer mee. Eerder die ochtend hadden alle “ouwetjes” op vier circuits hun laatste klassementsproeven al gereden. Na de sprint werden de deelnemers bij Huis ter Duin ontvangen met corenwijn en kregen ze twee bossen tulpen onder de ruitenwissers geschoven. De Sportingklasse, waarin de Bollenstreekdeelnemers meereden, werd gewonnen door Onno en Sophie den Boer.

Beste Bollenstrekers waren Cor le Clerq en Emile Schippers op een achtste plaats. De Expertklasse werd gewonnen door Albert Boekel en Remco Luksemburg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here