Veerpolder Warmond wordt calamiteitenbestendig

(foto Google Streetview)

Warmond – De gemeente Teylingen gaat bedrijventerrein de Veerpolder calamiteitenbestendig maken.

Het gebied wordt ontsloten door slechts één weg, de Padoxlaan. De hulpdiensten en gebruikers van het gebied zijn in het geval van calamiteiten aangewezen op deze laan. Maandag is gestart met het aanpassen van het gebied. Zo wordt het Veerpolderpad geschikt gemaakt voor hulpdiensten en komt er een fietspad vanaf het Veerpolderpad naar het parkeerterrein van Dekker Tennis. Ook worden langs het Veerpolderpad passeerhavens gemaakt en komt er een doorsteek voor hulpdiensten vanaf de Padoxlaan en de Leidse Gooimeerlaan naar het Veerpolderpad.

Rond 9 juni moet het werk klaar zijn. Tot die tijd zijn ter plekke omleidingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here