Woensdag bijltjesdag in Tulpenrallye

Bollenstreek – Bijltjesdag was het woensdag voor de Bollenstreekteams die deelnemen aan de Tulpenrallye, allemaal in de categorie Sporting. Er gebeurde veel in het klassement.

Nico van Dord en Rob Ausems hadden pech en zakten daardoor naar plek 75. Carl Smink en Margie Mulder reden in een kuil, waardoor veel ontregeld raakte. Zij vielen terug naar de 68-ste positie. Willem Kok en Judith de Haas staan na vier etappes op de 50-ste plaats; Jan Verweij en Robert Jan Meinardi 45e. Meer geluk is er voor Cor le Clerq en Emile Schippers met een 7e positie. Edwart Lichtenauer en Hak van Nes zakten naar de 11e positie.

Zaterdag eindigt de Tulpenrallye 2017 op de Noordwijkse Koningin Wilhelmina Boulevard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in