WoningNet Holland Rijnland: woningzoekenden krijgen eerder een woning.

Bollenstreek – Woningzoekenden die ingeschreven staan bij WoningNet Holland Rijnland hoeven minder lang te wachten op een passende sociale huurwoning. Dat staat in de Jaarrapportage 2016 van WoningNet Holland Rijnland. Woningzoekenden hebben nu gemiddeld 5,7 jaar inschrijftijd nodig voordat ze in aanmerking komen voor een huurwoning. Een daling van 2 maanden ten opzichte van 2015. De kortere wachttijd komt door de bouw van meer nieuwe huurwoningen, 800 huizen in 2016, en meer woningen die vrijgekomen zijn. Via WoningNet Holland Rijnland bieden 17 woningcorporaties uit de regio, waaronder Stek voor Lisse, Hillegom en Teylingen en de Noordwijkse Woningstichting hun sociale huurwoningen aan.

Hieronder het radio-interview:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here