Youp, Sanne, Claudia komen weer naar Noordwijk

Noordwijk – De nieuwe Muze theatergids is zondag gepresenteerd. Oude bekenden als Youp van ’t Hek, Sanne Wallis de Vries en Claudia de Breij treden komend theaterseizoen weer op in Noordwijk.

Maar ook voor nieuw aanstormend talent is volop ruimte. Muziekliefhebbers komen aan hun trekken met onder anderen Harry Sacksioni en Sound of Silence. Nieuw dit jaar zijn vijf gratis voorstellingen, waarbij het publiek zelf na afloop bepaalt en betaalt wat men de voorstelling waard vond. De voorstellingen zijn vermeld met een * in de gids.

De theatergids wordt in Noordwijk huis aan huis verspreid maar is ook verkrijgbaar bij de Muze, de bibliotheek en het gemeentehuis. Tot en met 31 mei kan een abonnement worden samengesteld. Op donderdag 1 juni start de losse kaartverkoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here