Zorgmedewerkers Marente in het zonnetje

Teylingen/Lisse/Noordwijk – Tijdens de Dag van de Verpleging, vrijdag, werden naar goed gebruik de zorgmedewerkers in de thuiszorg en in de woonlocaties van Marente in het zonnetje gezet.

Tientallen medewerkers van kantoor hielpen die dag mee in de zorg. Van beleidsmedewerkers, secretaresses, adviseurs, receptionisten tot en met het bestuur. Op een aantal locaties werden medewerkers bij de wisseling van de nacht- en dagdienst verrast met een lekker ontbijtje. Op alle locaties was er gebak bij de koffie en een feestelijke lunch.

Het kantoorpersoneel ondersteunde de zorg bij allerlei werkzaamheden. Zowel bewoners als collega’s in de zorg waardeerden de ‘extra handjes van kantoor’. Werkzaamheden varieerden van het opknappen van de tuin tot het maken van een fietsritje met een cliënt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here