Bep en Cees van der Beek 65 jaar getrouwd

Foto Marleen Kriek

Lisse – Bep en Cees van der Beek, 89 en 90 jaar oud, zijn 65 jaar getrouwd. Burgemeester Lies Spruit feliciteerde het paar donderdag.

Bep is geboren en getogen in Hillegom en leerde Cees kennen via een vriend van hem. Na hun trouwen gingen ze in Lisse wonen, waar ze verschillende keren verhuisd zijn. Ze wonen sinds bijna 10 jaar in Eikenhorst. Het echtpaar kreeg twee dochters, een tweeling, en heeft drie kleinkinderen en een achterkleinkind. Cees is een trouwe supporter van FC Lisse en slaat bijna geen wedstrijd over van zijn club. Daarnaast gaat hij graag biljarten. Bep vult haar tijd met lezen en heeft jarenlang met veel plezier gezongen bij het koor Zanglust.

Cees ging na zijn diensttijd werken bij het Laboratorium voor Bloembollenonderzoek, waar hij tot zijn pensioen gewerkt heeft. Het echtpaar heeft het 65-jarig huwelijk inmiddels in kleine familiekring gevierd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.