Beste maatjes in Zapp-quiz

Noordwijkerhout – Tijm Hulsebosch en Koen Groot zijn elkaars beste maatjes. De jongens van 10 en 11 jaar zitten bij elkaar in de klas in groep 7 van de Prinsenhofschool, trainen samen bij de JO11 selectie van VVSB, en zijn buiten schooltijd ook vaak samen te vinden.

Perfecte kandidaten voor de Beste Vrienden Quiz (BVQ), de dagelijkse televisiequiz op Zapp, gepresenteerd door Bart Meijer. De Noordwijkerhoutse vrienden werden bij de casting geselecteerd voor deelname. De Beste Vrienden Quiz is een quiz voor kinderen uit groep 7 en 8, waarin kennis en kameraadschap voorop staan. In het finalespel kunnen ze geld verdienen. De helft daarvan is voor het winnende duo en de andere helft voor een zelfgekozen goed doel. Koen en Tijm spelen voor de Zorg- en Kinderboerderij “De Dierenhoeve” in Noordwijkerhout.

Hoe de jongens het doen is vanaf 22 juni te zien om 18.00 uur op NPO 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.