Bitterballenwedstrijd op Landgoed en Golfbaan Tespelduyn

De prijswinnaars Anja en Jeroen Ras

Noordwijkerhout – Op Landgoed en Golfbaan Tespelduyn werd zondag 28 mei het eerste Bitterballentoernooi gehouden. Een toernooi om niet golfende vrienden of vriendinnen van golfspelers met de sport kennis te laten maken door een wedstrijd te spelen op een echte golfbaan. Normaal gesproken mag er door iemand zonder een speciale baanpermissie niet op een echte golfbaan gespeeld worden. De wedstrijd werd in teamvorm gespeeld. Na afloop waren er bitterballen op het terras. Winnaars van de dag waren Anja Ras en zoon Jeroen Ras.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.