Bo-DJ Cain Slobbe genomineerd als presentatietalent

Bollenstreek – Bo-medewerker Cain Slobbe is genomineerd als presentatietalent van het jaar. De landelijke organisatie voor lokale omroepen, de OLON, reikt elk jaar awards uit in meerdere categorieĆ«n. Cain Slobbe is genomineerd met nog vijf talenten. Het betreft een juryprijs. De jury bestaat uit Toine van Peperstraten (presentator FOX tv, SBS6), Bart Jan Cune (hoofdredacteur Nieuws Talpa Radio) Astrid de Jong (radiopresentator), Timo Kamst (opleidingscoƶrdinator NPO Campus), Klaas van Kruistum (presentator KRO-NCRV) en Amber Brantsen (Radio1 Journaal). Cain maakt bij Bo elke vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur het programma Entercainment. De uitslag wordt 9 september bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.