Cast Soldaat van Oranje op visite in museum

Noordwijk – De cast van de musical Soldaat van Oranje was vrijdag te gast bij het Engelandvaardersmuseum en Atlantik Wall museum in Noordwijk. Ze werden daar onder meer ontvangen door de bijna 97-jarige Eddie Jonker, zelf Engelandvaarder en initiatiefnemer van het museum. De musicalsterren waren zeer ge├»nteresseerd en onder de indruk van wat zij te zien en te horen kregen in de beide musea. De musical Soldaat van Oranje wordt gespeeld in de theaterhangaar op oud-vliegveld Valkenburg. De musical is tot december verlengd en draait in oktober 7 jaar. Zo’n 2,3 miljoen mensen zagen de musical tot nu toe. (Foto’s: Tiny vd Zwan)

Klik hieronder voor de radioreportage.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.