CDA Teylingen trapt verkiezingen af

Teylingen – De afdeling Teylingen van het CDA is begonnen met de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

Tijdens een ledenvergadering konden leden van CDA Teylingen aangeven welke punten zij belangrijk vinden om opgenomen te worden in het verkiezingsprogramma. Een commissie zal deze punten gaan verwerken in het programma voor de komende verkiezingen. Ook kunnen kandidaten zich aanmelden voor het raadslidmaatschap of voor een wethouderspost. De lijsttrekker zal door middel van een verkiezing aangewezen worden.

De gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden op woensdag 21 maart 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.