CvK blokkeerde carrière Goedhart

Noordwijkerhout – Voormalig Commissaris van de Koningin Jan Franssen heeft ervoor gezorgd dat burgemeester Gerrit Goedhart (61) nooit kon doorstromen naar een grotere gemeente. Dat zegt Goedhart in een groot fusie-interview met het Leidsch Dagblad.

Volgens Goedhart was hij naar de zin van Franssen te traag met het opheffen van Noordwijkerhout. Herindelen was een hobby van Franssen, aldus de burgemeester. Goedhart bleef daardoor langer burgemeester in Noordwijkerhout dan hij aanvankelijk van plan was. Jan Franssen wil niet reageren op “individuele gevallen”.

Goedhart benadrukte dat Noordwijkerhout ook na een eventuele fusie Noordwijkerhout blijft.

2 REACTIES

  1. Nee de heer Fransen was bij vele niet zo geliefd als men denkt beloven kon hij heel goed hoef ik alleen maar te denken aan mijn tijd bij kasteel Keukenhof en Teijlingen was Teijlingen niet geweest als het aan Fransen had gelegen maar ja tijd he

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.