D66: gemeenteraad praat voor haar beurt

(foto Google Streetview)

Teylingen – De Teylingse fractie van D66 dient tijdens de gemeenteraadsvergadering van 29 juni een motie in.┬áDe partij vindt dat de raad zich niet had mogen uitspreken tegen de komst van een bouwmarkt aan de Oosthoutlaan in Sassenheim.

 

Dat gebeurde op 14 juni tijdens een commissievergadering. Volgens D66 had de raad zich pas mogen uitspreken bij de behandeling van de bestemmingsplanwijziging. Tijdens de commissievergadering was de informatie nog niet compleet. Zo was het standpunt van de provincie en de TOV niet bekend, en werd de detailhandelsvisie later nog verduidelijkt.

Gamma had een verzoek ingediend om een bouwmarkt te kunnen vestigen aan de Oosthoutlaan in Sassenheim. Daarvoor moest het bestemmingsplan worden gewijzigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.