D66-vragen over gebrekkige journalistieke aandacht voor politiek

Teylingen – D66 heeft schriftelijke vragen gesteld over de gebrekkige, journalistieke aandacht voor de behandeling van de kadernota tijdens de raadsvergadering op donderdag 22 juni. Volgens raadslid Rose Marie Keijzer is er in de lokale pers geen enkele aandacht besteed aan wat zij noemt ‘de belangrijkste vergadering van het hele jaar’. Voor wat betreft de krant de Teylinger zou dat komen doordat het budget voor het eerste half jaar van de betrokken journalist op is. Er is volgens Keijzer dus geen sprake van journalistieke vrijheid, maar een afweging op basis van financiĆ«n. Zij legt een verband met de plaatsing van de gemeentepagina’s bij de Teylinger, als financiĆ«le ondersteuning van de krant door de gemeente.

1 REACTIE

  1. Alleen lokale omroep BO heeft, als enige lokale medium in Teylingen, ruim aandacht geschonken aan de behandeling van de Kadernota tijdens de raadsvergadering op 22 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.