Discussiëren met vluchtelingen in de bieb

Bollenstreek – Veel belangstelling was er dinsdag voor de open dag van VluchtelingenWerk in de Bollenstreek. Die werd in de bibliotheek in Noordwijk georganiseerd ter gelegenheid van Wereldvluchtelingendag.

Er waren workshops waarin vertegenwoordigers van de ISD Bollenstreek, de Noordwijkse Woningstichting en andere belangstellenden samen met vluchtelingen discussieerden over normen en waarden in onze samenleving. Zowel de vluchtelingen als de bezoekers hebben de workshops als waardevol ervaren. Daarnaast waren er speeddates waarin verschillende culturen elkaar ontmoetten en konden bezoekers een inburgeringsexamen maken.

VluchtelingenWerk in de Bollenstreek is hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mily Lakeman mlakeman@vluchtelingenwerk.nl of 0252-419659.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.