Drie Bollenstrekers in finale ONK Poker

(foto ONK Poker)

Bollenstreek – Martijn van Veen uit Lisse, Danny van der Meer uit Noordwijk en Bruno Doelman uit Voorhout spelen in de finale van het Open Nederlands Kampioenschap Poker.

Die wordt op 8 juli gehouden in Ermelo. De afgelopen vijf maanden hebben bijna 7.500 pokerspelers meegedaan aan de 127 voorrondes die door Nederland georganiseerd zijn. De winnaars van elke voorronde hebben zich direct gekwalificeerd voor de landelijke finale. Onder hen de drie Bollenstrekers. De beste 5% moet nog een extra horde nemen, namelijk de halve finales. Op 16, 17, 23 en 24 juni vinden de halve finales verspreid door Nederland plaats. Bij de halve finales moeten de spelers bij de beste 10% eindigen om zich te kwalificeren voor de landelijke finale.

Onder de halve finalisten bevinden zich nog eens acht Bollenstrekers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.