Edwin van der Sar op cover eerste NEX XL

Sassenheim – Ruim tweehonderd genodigden woonden woensdag de lancering van NEX XL bij, de glossy voor de kust- en Bollenstreek.

Streekgenoot Edwin van der Sar, als puber bollenpeller, nu CEO van Ajax, siert de cover van deze eerste editie en zijn vrouw Annemarie kreeg het eerste exemplaar overhandigd. NEX XL is de grote zus van de Noordwijkse glossy NEX (2011).

NEX XL verschijnt drie keer per jaar in een oplage van 17.500 exemplaren en is bedoeld voor alle inwoners van de streek. Het magazine is te vinden bij bedrijven, hotels, alle adverteerders en sportclubs en in wachtkamers, openbare gelegenheden en restaurants. De volgende editie staat gepland voor oktober 2017.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.