Fioretti Hillegom in de prijzen vanwege verkeersveiligheid

Hillegom – Fioretti College, locatie Hillegom, heeft donderdag Totally Traffic prijzen in de wacht gesleept. De school krijgt de prijs vanwege de vele inspanningen op het gebied van verkeersveiligheid.

Externe partijen worden uitgenodigd om lessen in te vullen, maar ook de eigen docenten besteden er veel aandacht aan. De school kreeg de award met een cheque van 2500 euro uit handen van Dennis Salman, verkeersveiligheidsambassadeur van het regionale samenwerkingsverband Holland Rijnland. Jos van Bourgondiƫn, net gepensioneerde docent van het Fioretti, kreeg een individuele Totally Traffic Award vanwege zijn jarenlange inspanningen om verkeersveiligheid op school onder de aandacht te brengen.

Zijn cheque van 250 euro schonk hij aan de school.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.