Fuggedaboutit wint kortebaandraverij in Sassenheim

Sassenheim – Fuggedaboutit met pikeur John de Leeuw hebben zaterdag de kortebaan in Sassenheim gewonnen. In de finale werd de combinatie Gently Boko en Danny Brouwer verslagen. Casanova (Micha Brouwer) en Viva’s Limburgia (Manon Pools) eindigden op de respectievelijk derde en vierde plaats. Het was de tweede keer op de middag dat Fuggedaboutit de verrassende finalist klopte. In de derde omloop was de troef van Stal de Groningers ook al te sterk geweest voor Gently Boko. De merrie kreeg via bijloting echter een nieuwe kans en greep deze met beide handen aan. In de halve finale bleef ze in drie ritten uit de greep van de legendarische Viva’s Limburgia waarna in de eindstrijd opnieuw Fuggedaboutit wachtte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.