Garage onteigend voor toegangsweg nieuwbouwwijk

Noordwijk – De gemeente Noordwijk wil een woning en leegstaand garagebedrijf aan de Herenweg onteigenen. De panden moeten plaats maken voor een toegangsweg voor langzaam verkeer naar de nog te bouwen nieuwbouwwijk Offem-Zuid.

De plek moet een verbinding gaan vormen tussen de Voorstraat, winkelcentrum Noordwijk-Binnen en de nieuwe wijk. Onderhandelingen met de eigenaar leidden niet tot een verkoop. Daarom is besloten tot onteigening over te gaan. De kosten van onteigening worden verwerkt in een deel van de exploitatie van de nieuwbouwwijk.

De gemeenteraad moet nog met de onteigening akkoord gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.