Grote politie-actie vanwege woningoverval

Noordwijkerhout – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag vier overvallers aangehouden aan de Duinschooten. Vier mannen verkleed als agenten zouden een huis aan de Duinschooten hebben overvallen. Ze gingen er vandoor, maar konden aangehouden worden. Volgens omroep West zou er zelfs geschoten zijn. De woningoverval zou ontdekt zijn omdat een bewoner tijdens de overval aan het skypen was met een vriend uit Eindhoven. Die zag de overval en waarschuwde de politie. Vanwege de politieactie werd de Langevelderweg tussen Duinschooten en de Dr. Schaepmanstraat afgesloten voor onderzoek. Even voor 9.00 uur ging de weg weer open. (Foto: Politie Bollenstreek Noord)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.