Hillegomse patissier in World Chocolate Masters

Hillegom/Noordwijkerhout – De jonge Hillegomse patissier Bas Klarenbeek (19) doet op 20 juni mee aan World Chocolate Masters. ‘s Werelds grootste professionele chocoladewedstrijd, vindt plaats bij de Kookerij in Noordwijkerhout.

Om de wedstrijd te promoten onder het jonge talent, organiseert de World Chocolate Masters dit jaar voor het eerst een Young Talent editie. Bas Klarenbeek is een van de vier jonge patissiers die hiervoor zijn geselecteerd.

De vier ambitieuze chefs, met passie voor chocolade en patisserie maken kans op een plek in de preselectie van World Chocolate Masters in 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.