Huurders bijgepraat over huurbeleid, onderhoud en nieuwbouw

Noordwijk – Met taaie onderwerpen als huurbeleid, het meerjarenonderhoudsprogramma en nieuwbouw toch een volle zaal trekken. Dat lukte de Stichting Huurders Belangen Noordwijk woensdag in De Vinkenhof.

Een flinke delegatie van de Noordwijkse Woningstichting gaf uitleg over haar werk. De SHN steunt samen met de Gemeente Noordwijk de plannen van de woningstichting om het aantal betaalbare sociale huurwoningen sterk uit te breiden en zij staat ook achter het beleid van gematigde huurverhoging. Vragen uit de zaal kwamen onder meer over duurzaamheid, de huisvesting van statushouders en reparatieonderhoud.

Wie dat wilde kon na afloop met de NWS-medewerkers over individuele zaken praten.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.