Inschrijving Rabobank Clubkas Campagne 2017 gestart

Hillegom – De inschrijving voor de derde editie van de Rabobank Clubkas Campagne 2017 is begonnen. Verenigingen en stichtingen die klant zijn bij Rabobank Bollenstreek kunnen zich via de website van de bank aanmelden en maken zo kans op een financiĆ«le bijdrage. Het doel van de campagne is om een bijdrage te leveren aan het verenigingsleven in de Bollenstreek. De leden van de bank bepalen welke verenigingen en stichtingen een donatie ontvangen en hoe hoog die is. Ook wordt er een Originaliteitsprijs en een Duurzaamheidsprijs uitgereikt. Dit jaar is de stemperiode van dinsdag 3 oktober tot en met maandag 16 oktober.

1 REACTIE

  1. Ik vraag mij af waarom de bank nog steeds een clubkas heeft!
    Begin eerst eens met wat rente te betalen of de kosten van de rekeningen te verlagen!
    Dit soort soort campagnes geeft alleen maar boze klanten!! Voormij in elk geval een reden om toch maar eens bank op zoek te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.