Kinderrommelmarkt Speelakker groot succes

Noordwijkerhout – De eerste kinderrommelmarkt bij waterspeeltuin De Speelakker is een groot succes geworden.

Zo’n 30 kinderen kwamen hun overtollige speelgoed verkopen. Veel kinderen, ouders en grootouders vonden er iets van hun gading en ook sommige verkopertjes zetten hun zojuist verdiende geld direct bij een collega op een buurkleedje. De kinderrommelmarkt werd georganiseerd door drie moeders, die met hun kinderen vaste bezoeker zijn van De Speelakker. Daarnaast werden 12 nieuwe donateurs geworven voor de waterspeeltuin. Belangrijk, want mede door hun steun kan de speeltuin veilig, goed onderhouden maar vooral gratis blijven.

Na afloop was iedereen het eens: de kinderrommelmarkt is voor herhaling vatbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.