KTS-ROC Mondriaan sluit schooljaar culinair af

Voorhout – Vier MBO 2 studenten van het ROC Mondriaan hebben donderdag hun afsluitende diner op de KTS gekookt.

De studenten zijn vorig jaar afgestudeerd aan de KTS, maar hebben het vervolgjaar op het MBO doorgebracht in de vertrouwde omgeving van hun ‘oude’ school. De leerlingen volgden een rijk gevuld en praktisch ingericht programma met daarnaast een stage in een erkend leerbedrijf. Ze leerden niet alleen de basistechnieken van het koken, maar ook samenwerken, plannen en organiseren stonden op het programma. De culinaire afsluiting was een feest voor de smaakpapillen met veel seizoensproducten als asperges en aardbeien.

Inmiddels hebben zich al 15 leerlingen aangemeld voor het nieuwe schooljaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.